Isolatiebedrijf Wommelgem

Isolatie Wommelgem

De isolatie van woningen wordt steeds belangrijker in Vlaanderen, doordat er vanuit de Vlaamse overheid meer en meer aandacht komt voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Dit komt onder andere naar voren in de diverse subsidieregelingen die er bestaan voor het na isoleren van panden, en de nadruk op het besparen van fossiele brandstoffen. Om uw pand in Wommelgem meer energie-efficiënt te maken zijn er diverse oplossingen mogelijk. De meest gekozen vorm van na isoleren is het plaatsen van een spouwmuurisolatie. Hebt u een meer uitgebreid budget? Dan zijn ook een dakisolatie, vloerisolatie of gevelisolatie mogelijk. Het isoleren van de gevel zorgt voor een sterk verhoogde isolatiewaarde, en daarmee een stijging van de prijswaarde van uw pand in Wommelgem. Wilt u meer weten over de voordelen van het aanbrengen van isolatie? Vul dan onze offertepagina in en wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig. Tevens kunt u hier meerdere offertes aanvragen.

Direct offertes aanvragen

Spouwmuurisolatie in Wommelgem

Spouwmuurisolatie Wommelgem

Het toepassen van een spouwmuurisolatie is in heel Vlaanderen de meest populaire manier van na-isoleren. Dit komt doordat een spouwmuurisolatie relatief weinig kosten met zich meebrengt, welke u binnen vier jaar terugverdiend zult hebben door de besparing op de energiekosten. Wij isoleren de spouwmuur door vloeibaar isolatiemateriaal (PUR of parels) via kleine gaatjes in de gevelvoegen te spuiten. Het isolatiemateriaal zal vervolgens uitharden en daarmee de isolatie van de spouwmuur voltooien. Als onze professionals uit Wommelgem de spouwmuurisolatie toepassen, dan zal de klus maximaal één dag duren, u hebt dus weinig last van het verbouwen. Wilt u graag uw spouwmuur van isolatie voorzien? Ga dan eerst na of na isoleren mogelijk is, en of uw pand over een spouw beschikt.

Voordelen Spouwmuurisolatie

isolatie Wommelgem

Aan het isoleren van uw woning, met welke vorm van isolatie dan ook, zitten vele voordelen verbonden. Het grootste en meest gehoorde voordeel is natuurlijk het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw pand, en daarmee het besparen van de energiekosten. Een tweede positief punt is een vermindering van de geluidsoverlast van buitenaf. Een derde voordeel waar veel mensen niet aan denken is een betere vochtwering door het na-isoleren. Dit leidt tot een betere luchtvochtigheid (zeker bij een vloerisolatie) en daarmee tot minder ongedierte in huis en betere leefomstandigheden voor mensen met astmatische en reumatische klachten. De exacte voordelen voor u als u een spouwmuurisolatie, gevelisolatie of dakisolatie laat aanbrengen zijn afhankelijk van gemaakte keuzes. Wij garanderen dat u sowieso profiteert van een verbeterd wooncomfort, snelle plaatsing en nette afwerking.

Spouwmuurisolatiematerialen

Bij spouwmuurisolatie heeft u de keuze uit diverse materialen, die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt is niet zozeer het materiaal van invloed op de isolatiewaarde, maar de dikte van de spouw. De isolatiematerialen zijn echter wel van invloed op de totaalprijs. Het voordeligste materiaal is glaswol. Dit is gerecycled glas en scoort hoog op het gebied van akoestische isolatie. Hiervoor is wel een grotere voeg nodig om het glaswol naar binnen te kunnen spuiten. EPS parels zijn kleine piepschuim bolletjes die juist erg geschikt zijn voor een kleinere spouw! De isolatiewaarde (0,034 W/mK) is gelijk aan glaswol, alleen ligt de prijs iets hoger. PUR schuim is de duurste optie, maar biedt wel de beste isolatiewaarde, namelijk 0,023 W/mK.

Spouwmuurisolatie verwijderen

Het verwijderen van een spouwmuurisolatie is een klus waarvoor u de hulp van een erkend vakman uit Wommelgem goed bij kunt gebruiken. Het verwijderen van de spouwmuurisolatie is noodzakelijk wanneer het oude isolatiemateriaal verzakt is, en zo de kans op schimmel en andere vochtproblemen vergroot. Het verwijderen van het materiaal gebeurt met een soort stofzuiger. Aan de onderzijde van de spouwmuur zullen wij een aantal stenen halen, waardoor een slang wordt gestopt. Het weggezogen materiaal kunnen wij hergebruiken of duurzaam afvoeren. Laat u het oude isolatiemateriaal weghalen? Kies er dan voor om ook nieuw te plaatsen. Zo bent u zeker van een goede isolatiewaarde.

Spouwmuurisolatie prijzen

De kosten voor het isoleren van de spouwmuur liggen relatief laag in vergelijking met andere vormen van woningisolatie, zelfs terwijl spouwmuurisolatie altijd door een erkend isolatiebedrijf moet worden uitgevoerd. De kosten voor een spouwmuurisolatie variëren tussen de €15,- en €25,- per vierkante meter. De totaalprijs is afhankelijk van het soort isolatiemateriaal dat u kiest en de eventuele bijkomende kosten zoals de aanrijkosten van het isolatiebedrijf. Wilt u de spouwmuur zo voordelig mogelijk laten isoleren? Kies dan voor glaswol als materiaal. Dit kost slechts €15,- per vierkante meter en is daarmee goedkoper dan EPS parels (€20,- per vierkante meter) en PUR (€25,- per vierkante meter). Gemiddeld verdient u de investering al na 2 tot 5 jaar weer terug, waarna u er zelfs geld aan overhoudt. Jaarlijks bespaart u namelijk tot wel 35% op uw energienota. Exacte prijsindicatie nodig? Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan!

Richtprijzen spouwmuurisolatie

Type-woning Buitenmuur EPS parels Glaswol Purschuim
Appartement 30 m² €600,- €450,- €750,-
Rijtjeshuis 60 m² €1.200,- €900,- €1.500,-
Hoekwoning 90 m² €1.800,- €1.350,- €2.250,-
2 onder 1 kap 100 m² €2.000,- €1.500,- €2.500,-
Vrijstaand 160 m² €3.200,- €2.400,- €4.000,-

Toelichting prijstabel

We hebben de volgende gemiddelde prijzen genomen: EPS parels: €20,-, glaswol: €15,- en purschuim: €25,-.

Spouwmuurisolatie informatie aanvragen

Dakisolatie

Dakisolatie Wommelgem

Wilt u graag de isolatiewaarde bij uw pand in Wommelgem sterk verbeteren en hebt u een vrij groot budget? Dan is een dakisolatie of gevelisolatie een betere keuze. Bij het isoleren van het schuin of plat dak zorgt u ervoor dat de warmte vanaf beneden minder snel het huis verlaat en zorgt u bovendien voor een betere (akoestische) geluidsisolatie. Wilt u wel graag een dakisolatie aanbrengen, maar zijn de kosten toch te hoog? Overweeg dan om de zoldervloer van isolatie te voorzien. Het isoleren van de zoldervloer heeft qua isolatiewaarde een vergelijkbaar effect, maar heeft als nadeel dat u de zolderverdieping niet meer als woonruimte kunt inzetten. Het is nog wel mogelijk om hier spullen op te slaan. Wilt u besparen op de kosten voor een dakisolatie? Ga dan zelf aan de slag. Onder andere isolatieplaten zijn eenvoudig te plaatsen.

Plat dakisolatie

dak isoleren prijzen Wommelgem

Het is mogelijk om zowel een schuin als plat dak te isoleren. Waar echter de isolatie van schuine daken relatief eenvoudig is, vereist een plat dak isolatie meer ervaring. Wij raden dan ook aan om de isolatie van het plat dak altijd over te laten aan een erkend professional uit Wommelgem. Voor het na-isoleren van een plat dak zijn er twee verschillende opties: een warme en koude dakconstructie. Bij een warm dak wordt het isolatiemateriaal aan de bovenkant van de dragende constructie aangebracht. Dit is een duurdere variant, maar levert wel een betere isolatie en minder kans op wateroverlast op. Een koude dakisolatie betekent dat de isolering aan de onderzijde van het plat dak wordt geplaatst. Gaat u zelf aan de slag met het isoleren van het dak? Denk er dan aan om ook een dampremmende laag te installeren om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen.

Dakisolatiematerialen

Dakisolatie is één van de methodes die u relatief eenvoudig zelf toepast, zeker wanneer u van binnenuit isoleert. Hiervoor zijn er diverse geschikte materialen waarvan de gebruiksvriendelijkheid erg hoog ligt. Minerale wol is met name populair. Dit is erg eenvoudig op maat te snijden en daarbij kan u het samendrukken, waardoor het makkelijk te plaatsen is. Wanneer u liever een isolatiebedrijf inschakelt, dan is PUR schuim ook een optie. Hiermee is uw dakoppervlak binnen een werkdag volledig geïsoleerd. Tijdens het spuiten ontstaat er een chemische reactie die negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid. Daarom is het niet mogelijk PUR schuim zelf aan te brengen.

Dakisolatie prijzen

Dakisolatie staat erom bekend dat het één van de duurste isolatietechnieken is. Vergeleken met andere isolatiemethodes is dakisolatie inderdaad relatief prijzig, maar doordat er ook een grotere besparing te halen valt, is de terugverdientijd vergelijkbaar. Heeft u een hellend dak? Dan betaalt u €40,- tot €55,- per vierkante meter voor uw dakisolatie, afhankelijk van de methode die het isolatiebedrijf gebruikt. Wanneer zij uw dak binnenlangs behandelen is dit namelijk voordeliger dan wanneer zij buitenlangs isoleren. Ditzelfde geldt bij een plat dak. Indien u voor een warm-dakconstcructie gaat bent u voordeliger uit dan bij een koud-dakconstructie. Daarnaast zijn er enkele regelingen die het uitvoeren van dakisolatie aantrekkelijker maken. Zo betaalt u een lager BTW-tarief wanneer u de isolatiewerken door een erkend isolatiebedrijf laat uitvoeren! Vraag vandaag nog tot maximaal 5 offertes aan!

Zolderisolatie

Jaarlijks gaat er bij vele woningen in Wommelgem ongeveer €500,- aan warmte verloren via de zolder. Dit komt doordat warme lucht naar boven stijgt, en dan via het dak het huis verlaat. Om te voorkomen dat een dergelijke hoeveelheid geld verstookt wordt is het een optie om een zolderisolatie toe te passen. Bij een zolderisolatie isoleren wij ofwel het dak ofwel de zoldervloer. Een isolatie van de zoldervloer brengt hierbij de minste kosten met zich mee, maar kan alleen wanneer u de zolder als opslagruimte gebruikt. Een tweede vorm van zolderisolatie staat ook wel bekend als een dakisolatie aan de binnen- of buitenzijde. Deze vorm wordt vaak toegepast als er een werkkamer of slaapkamer op de zolder is.

Richtprijzen dakisolatie

Soort dak Plaatsing isolatie Prijs per m² Totaal prijs:
Hellend (50m²) Binnenlangs €40,- €2.000,-
Hellend (50m²) Buitenlangs €55,- €2.750,-
Plat (12m²) Binnenlangs €30,- €360,-
Plat (12m²) Buitenlangs €90,- €1.080,-

Toelichting prijstabel

We hebben in de prijstabel gebruik gemaakt van gemiddelde prijzen per m². Dit zijn richtprijzen en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De prijs van het platte dak (buitenlangs) is inclusief afwerking. De rest is exclusief.

Dakisolatie informatie aanvragen

Vloerisolatie

Vloerisolatie Wommelgem

Wilt u graag minder last hebben van optrekkend vocht in huis, of tocht over de vloer? Dan adviseren wij om een vloerisolatie toe te passen. Het isoleren van de vloer kan feitelijk op twee manieren: door het aanbrengen van een vloerisolatie, of het toepassen van een bodemisolatie. Beide varianten hebben eigen voor- en nadelen. Of u kiest voor een bodem- of vloerisolatie is dan ook afhankelijk van uw exacte wensen. Voor het isoleren van de vloer zijn veel soorten isolatiemateriaal geschikt. Zo kunt u isolatieplaten van PUR of PIR laten plaatsen, maar zijn ook thermoskussens of schelpen een veel toegepaste optie in Wommelgem. Let bij de isolatiematerialen wel op de isolatiewaarden.

Kruipkelder isoleren

bovenzijde vloer isoleren

Het toepassen van een vloerisolatie zal vrij veel verbouwtijd met zich meebrengen. Om deze tijd te reduceren en toch uw vloer te isoleren, vormt de isolatie van de kruipkelder een goed alternatief. Wanneer de kruipkelder voldoende hoogte heeft kan via deze weg het isolatiemateriaal onder de vloeren worden aangebracht. Is de kruipkelder vrij klein? Dan is het een optie om enkel deze ruimte te isoleren. Voor de isolatie van kruipkelders maken wij gebruik van onder andere zand, schelpen of PUR als isolatiemateriaal. Bent u benieuwd of uw huis in Wommelgem een geschikte kruipkelder heeft? Vraag vrijblijvend offertes aan en regel een afspraak met een isolatiebedrijf!

Geluidsisolatie

Wist u dat u door het plaatsen van een isolatielaag ook de geluidsoverlast van buiten of binnen kunt verminderen. Voor welk isolatiemateriaal u het beste kunt kiezen is afhankelijk van het soort geluidsoverlast. Gaat het om de isolatie van de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand in Wommelgem, dan adviseren wij om voor de zekerheid contact op te nemen met de gemeente. Dit is noodzakelijk wanneer u het vooraanzicht wijzigt. Tegenwoordig is het trouwens voor het isoleren toegestaan om over de rooilijn te gaan. Meer weten over de voorwaarden voor akoestische isolatie? Deze staan beschreven in De nieuwe Belgische Norm NBN S01-400-1.

Vloerisolatie prijzen

Als u op zoek bent naar de meest voordelige methode van vloerisolatie, kies dan voor het isoleren van de kruipkelder. Hiervoor betaalt u slechts €12,- per vierkante meter en is daarmee een stuk goedkoper dan wanneer u de boven- of onderzijde van de vloer isoleert. Daar komt nog eens bij dat u de vloer niet hoeft open te breken, waardoor u ook nog eens de kosten voor de afwerking bespaart. Op een oppervlak van 75 vierkante meter betaalt u voor het isoleren van de kruipkelder €900,-. Wilt u de vloer isoleren? Dan betaalt u €1.500,- tot €1.875,-. U bespaart hiermee tot 7m3 gas per geïsoleerde vierkante meter, wat oploopt tot wel €250,- per jaar.

Richtprijzen vloerisolatie

Type woning Oppervlak Boven Onder Kruipkelder
Appartement 60 m² €1.200,- €1.500,- n.v.t.
Tussenwoning 70 m² €1.400,- €1.750,- €840,-
Hoekwoning 75 m² €1.500,- €1.875,- €900,-
2 onder 1 kap 100 m² €2.000,- €2.500,- €1.200,-
Vrijstaand 140 m² €2.800,- €3.500,- €1.680,-

Toelichting prijstabel

We hebben in de prijstabel gebruik gemaakt van gemiddelde prijzen per m2, zo is de prijs voor het isoleren van de onderzijde van de vloer duurder omdat dit meer werk is. De bovenzijde isoleren is ongeveer €20,- per m2. Voor de onderzijde isoleren betaal je gemiddeld €25,- per m2. Een kruipkelder loopt meestal niet onder de hele woning door en is bovendien meestal niet overal bereikbaar. Het aantal vierkante meters om te isoleren is dus meestal minder dan het gehele vloeroppervlak. De gemiddelde prijs hiervan ligt op €12,- per m2.

Vloerisolatiematerialen

Voor vloerisolatie is er een ruim aanbod aan isolatiematerialen beschikbaar. In Wommelgem gebruiken specialisten vaak EPS platen voor vloerisolatie vanwege de hoge isolatiewaarde. Dit kost ongeveer €8,- tot €12,- per vierkante meter. De gebruiksvriendelijkheid is ook erg hoog, waardoor het in een mum van tijd aangebracht is. Ook PUR is populair bij menig isolatiebedrijf, dit is met €15,- tot €20,- iets duurder, maar de isolatiewaarde is ook hoger. Indien u kiest voor kelderisolatie in plaats van vloerisolatie, dan wordt PUR ook veel gebruikt, omdat dit goed aansluit op het leidingstelsel. Wanneer de specialisten de bodem gaan behandelen, dan kiezen zij veelal voor EPS parels.

Vloerisolatie informatie aanvragen

Gevelisolatie

Gevelisolatie Wommelgem

Wilt u de isolatiewaarde van uw woning in Wommelgem zo hoog mogelijk maken, en vormt de prijs geen belemmering? Dan is een gevelisolatie de beste keuze. Bij een gevelisolatie wordt er aan de buiten- of binnenzijde van uw gevel isolatiemateriaal tegen de gehele gevel geplaatst, waarna hier een buitengevel of binnenmuur voor wordt geplaatst. Dit betekent dat er aan de buitenkant voldoende ruimte moet zijn om het huisoppervlak iets uit te breiden. Voor welke methode van gevelisolatie u kiest is afhankelijk van de oppervlakte en uw wensen voor isolatiemateriaal. De prijzen voor een gevelisolatie variëren tussen de €8.000,- en €14.000,-.

Buitenzijde van de gevel isoleren

binnenmuur isoleren Wommelgem

Zoals hierboven aangegeven zijn er twee vormen van gevelisolatie: het isoleren van de buiten- en binnenzijde. Het verschil in deze twee methoden zit vooral in de prijs, de ruimte die u overhoudt en de besparing in de stookkosten. Om de buitenzijde van isolatie te voorzien, zult u rekening moeten houden met een prijs tussen de €12.000 en €14.000, afhankelijk van het exacte oppervlak en het gekozen isolatiemateriaal. Vanwege de hoge kosten wordt deze vorm van isolatie niet vaak gekozen. Als u een monumentale woning heeft met een beschermde status mag de buitenkant meestal ook niet aangepakt worden. Raadzaam om dit even bij uw gemeente na te vragen.

Soorten buitengevelisolatie

Is de isolerende laag aan de buitenzijde van de gevel aangebracht? Dan is het hoog tijd om een keuze te maken uit het soort gevelbekleding dat u wenst. Bij de meeste van onze specialisten uit de regio kunt u kiezen uit een groot aantal soorten en maten. De meest goedkope oplossing is het laten bepleisteren van de isolatielaag. Dit geeft het pand een moderne uitstraling. Een alternatief is het aanbrengen van steenstrips. Dit zijn dun gezaagde stenen die een authentieke aanblik bieden zonder dat wij een complete muur moeten metselen. Een laatste optie is een houten of kunststof gevelbekleding. Deze bieden een warme uitstraling.

Gevelisolatiematerialen

Bij gevelisolatie worden in Wommelgem diverse isolatiematerialen toegepast. Welk materiaal het beste bij u en uw situatie past is afhankelijk van uw eigen voorkeuren. PUR isolatieplaten staan bekend om hun goede isolatiewaarde, glaswol of steenwol juist om de lagere prijs en wanneer u liever een milieuvriendelijk materiaal gebruikt is schapenwol een goede optie. De keuze die u maakt voor het materiaal is echter wel van invloed op de totaalprijs. Bent u benieuwd wat de kosten bedragen in het geval van glaswol? Of wilt u liever schapenwol gebruiken? Als u meerdere offertes aanvraagt kunt u de totaalprijs van diverse aanbieders met elkaar vergelijken.

Richtprijzen gevelisolatie

Type-woning Buitenmuur Binnenmuur Buitenmuur
Appartement 30 m² €1.650,- €3.750,-
Rijtjeshuis 60 m² €3.300,- €7.500,-
Hoekwoning 90 m² €4.950,- €11.250,-
2 onder 1 kap 100 m² €5.500,- €12.500,-
Vrijstaand 160 m² €8.800,- €20.000,-

Toelichting prijstabel

We hebben de volgende gemiddelde prijzen genomen: binnenmuurisolatie: €55, per m² en de buitenmuur isoleren: €125,-. Deze prijzen zijn inclusief de arbeidskosten. De prijs is afhankelijk van het soort isolatiemateriaal dat gebruikt wordt.

Gevelisolatie prijzen

Gevelisolatie is een kostbare methode van isolatie. Maar liefst 60% van de totale kosten bestaan uit de arbeidskosten, dus u kan zich voorstellen dat dit aardig in de kosten loopt. Hoewel de terugverdientijd daarom een stuk langer is, behaalt u wel een besparing die vele malen hoger is dan andere isolatiewerken: tot wel €700,- per jaar! Per vierkante meter betaalt u hiervoor gemiddeld genomen €125,-, inclusief arbeidskosten. Voor een appartement van 30% liggen de totale kosten rond de €3.750,- maar voor een 2 onder 1 kap woning van 100 vierkante meter liggen de kosten al snel rond de €12.500,-. Wilt u ondanks uw beperkte budget toch profiteren van de voordelen van gevelisolatie? Isolatie van de binnenmuur kost slechts €55,- per vierkante meter, waardoor het totaalbedrag een stuk lager ligt! Hiermee bespaart u tot €6,- per vierkante meter per jaar.

Gevelisolatie informatie aanvragen

Vochtwering

spouw isoleren Wommelgem

Het aanbrengen van isolatie aan vloeren en wanden zorgt vaak niet alleen voor een betere warmte-isolatie, ook de vochtwering zal hierdoor verbeteren. Wilt u echter zorgen voor een optimale vochtwering, dan adviseren wij om te kijken naar additionele mogelijkheden. Laat bijvoorbeeld tegelijk met de spouwmuurisolatie de muren van de kelder injecteren. Of breng tijdens een plat dak isolatie een dampremmende laag aan.

Besparen

isolatiebedrijf kosten

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Wommelgem de vraag hoe zij het beste kunnen besparen op het aanbrengen van isolatiemateriaal. Hiervoor zijn twee oplossingen: de eerste is om een isolatiepremie aan te vragen bij de overheid, een tweede is om de aanbiedingen van diverse specialisten uit de regio met elkaar te vergelijken. Op deze manier kiest u altijd voor het isolatiebedrijf dat bij u past.

Prijzen

bodemisolatie Wommelgem

De prijzen voor het plaatsen van isolatie bij het plat dak of de zoldervloer zijn afhankelijk van meerdere factoren. Zoals het te isoleren oppervlak en het gekozen isolatiemateriaal. Naast de prijs is het ook belangrijk om te kijken naar de isolatiewaarde van het materiaal. Wilt u meer weten over de verschillen in prijzen voor een isolatie bij uw pand in Wommelgem? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u met alle plezier.

Omdat onze woning in 1960 gebouwd is, was er nog weinig aan isolatie gedaan. Gekozen voor een spouwmuurisolatie omdat het rendement hoog was en de investering snel kon worden terugverdiend. Binnen een dag was alles geregeld! Mvr. Van der Lely – Wommelgem.

Subsidieregelingen 2017/2018

Voor het plaatsen van isolatie bij uw woning in Wommelgem zijn er in de afgelopen jaren diverse subsidieregelingen beschikbaar gesteld. Vanaf eind 2017 gaan de huidige subsidieregeling echter drastisch veranderen. Eind dit jaar verdwijnt de welbekende combipremie en hiervoor in de plaats komt de totaalrenovatiebonus. Hiermee krijgt u mogelijk een extra bonus als u meerdere energiebesparende maatregelen treft. Hier valt spouwmuurisolatie onder, net als dak- en kelder- of vloerisolatie, maar ook het plaatsen van isolatieglas, een zonneboiler, warmtepomp of ventilatiesysteem is onderdeel van de totaalrenovatiebonus. Door meer dan drie van deze maatregelen te treffen ontvangt u een bonus tussen €1.250,- en €2.750,-. Bent u benieuwd of u recht hebt op een isolatiepremie? Een isolatiebedrijf uit Wommelgem is bekend met landelijke en regionale regelingen voor een isolatiepremie.

Direct offertes aanvragen

Isolatie bedrijf Wommelgem biedt vele voordelen:

  • Simpel meerdere prijsopgaven aanvragen
  • Snel in huis
  • Isolatie experts uit Wommelgem
  • Jarenlange ervaring in het vak
  • Spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie
  • Kruipkelder isolatie
  • Kosteloos aanvragen

1. Vraag gratis offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten voor het isoleren van uw bedrijfspand in Wommelgem? Of wilt u weten wat het verschil is in prijzen en isolatiewaarde tussen een spouwmuurisolatie of gevelisolatie? Wij bieden graag enkele vrijblijvende offertes aan. Vul uw wensen in op de offertepagina en wij helpen u spoedig.

2. Vrijblijvend vergelijken

Vergelijk de gekregen offertes op basis van prijs en aanbod. Kijk hierbij onder andere naar de mogelijkheid voor een isolatiepremie, de ingesloten diensten en de kosten die er eventueel nog bijkomen. Voor welke specialist uit Wommelgem u echter ook kiest, wij garanderen een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen.

3. Vanaf nu besparen!

Door de experts met elkaar te vergelijken kunt u zelfs tot wel 35% te besparen op de uiteindelijke investering. Daarnaast verdient u de investering op de lange termijn terug, doordat u sterk kan besparen op de energiekosten. Na enkele jaren zult u dan ook geld verdienen met de geplaatste isolatie.