Home » Wie zijn wij?

Over Isolatie-bedrijf.be

Isolatie-bedrijf.be is een bedrijvengids met alle isolatiebedrijven in Vlaanderen. De bedrijven zijn te vinden per provincie en plaats, zo zie je precies welke isolatie experts werkzaam zijn in je regio. Wij koppelen je aan het juiste isolatiebedrijf via de gratis offerteservice. Het aanvragen van offertes is zonder verplichtingen, je zit dus nergens aan vast.

Op Isolatie-bedrijf.be vind je ook handige informatie over het isoleren van je woning, welke prijzen hier gemiddeld aan verbonden zijn en geven we je tips voor het kiezen van het beste isolatiebedrijf. Al deze artikelen zijn te vinden in de isolatiegids.

De zoektocht naar het bedrijf is gelukkig eenvoudig via de offerteservice. Hoe dat precies werkt leggen we je hieronder uit en lees je meer over onze dienstverlening.

3300+ isolatiebedrijven


Meer dan 3300 bedrijven op Isolatie-bedrijf.be

100+ recensies


Meer dan 100 recensies door bezoekers over lokale isolatiebedrijven

16.258 offertes


Ruim 16.258 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertesHoe werkt de offerteservice op Isolatie-bedrijf.be?

Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen word je gekoppeld aan enkele isolatiebedrijven in je regio. Tijdens de aanvraag vul je enkele gegevens over jezelf en de gewenste werkzaamheden in. Vervolgens krijg je maximaal 5 offertes, je kiest zelf met welk bedrijf je akkoord gaat.

Dit is hoe het werkt:

Stap 1. Je bent op Isolatie-bedrijf.be terechtgekomen voor het vinden van een geschikt isolatiebedrijf. Je vult het offerteformulier in met alle benodigde informatie, bijvoorbeeld om welk soort isolatie het moet gaan.
Stap 2. Vervolgens ontvang je, maximaal vijf, gratis en vrijblijvende offertes van isolatiebedrijven werkzaam in je eigen regio.
Stap 3. Nu ga je de offertes van de verschillende isolatiebedrijven bekijken en je kiest vervolgens voor de isolatiespecialist die het beste in je situatie past. Zit er geen geschikt bedrijf tussen? Geen probleem, de aanvraag is zonder verplichtingen.
Stap 4. Je maakt afspraken met het isolatiebedrijf en laat de gewenste isolatiewerken uitvoeren.

Gratis isolatiebedrijf offertes vergelijken

Over ons

Isolatie-bedrijf.be is in 2018 opgericht als schakel tussen bedrijf en klant. Hiervoor hebben we alle isolatiebedrijven in Vlaanderen op een rijtje gezet in de bedrijvengids, zodat je eenvoudig lokale isolatie experts vindt. Je vindt handige informatie over de bedrijven en kunt ook reviews van andere klanten lezen, waardoor je inzicht krijgt in de kwaliteit van het bedrijf. Ook vergroten wij op deze manier de online vindbaarheid van de betreffende bedrijven.

Via de offerteservice koppelen we klanten aan bedrijven: we nemen ook de klantenwerving uit handen. Ben je een isolatiebedrijf en ben je benieuwd naar onze dienstverlening? Je leest er meer over op de pagina bedrijf aanmelden.

Naast een bedrijvengids voorzien wij onze bezoeker van waardevolle informatie over isolatiewerken. Ons team heeft meer dan 10 jaar ervaring in de branche, waardoor wij als geen ander weten welke informatie relevant is. De informatie is afkomstig uit eigen onderzoek en samenwerking met isolatiebedrijven.


Onze missie

  • Kennis en informatie delen: de websitebezoeker voorzien van uitgebreide en up-to-date informatie over isolatiewerken.
  • Transparante dienstverlening: de zoektocht naar een isolatiebedrijf zo eenvoudig mogelijk maken en bedrijven en klanten aan elkaar koppelen.
  • Online vindbaarheid vergroten: de online vindbaarheid van lokale isolatiebedrijven vergroten.

Ons team

Het team achter Isolatie-bedrijf.be bestaat uit de redactie en ons serviceteam. De redactie bestaat uit vier ervaren tekstschrijvers met ieder meer dan 5 jaar ervaring. Zij zijn constant bezig met het up-to-date houden van de informatie op de website en bezoekers voorzien van nieuwe, waardevolle informatie. De informatie is afkomstig uit eigen onderzoek, samenwerking met lokale isolatiebedrijven en online onderzoek.

Het serviceteam staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met je offerteaanvraag. Daarnaast zorgen zij voor de verwerking van je offerteaanvraag. Ook hebben ze de bedrijven in deze gids handmatig geselecteerd en toegevoegd. Houd in gedachten dat niet ieder isolatiebedrijf is opgenomen in de gids. Ben je een isolatie expert en wil je een gratis vermelding? Meld je dan aan via het gratis bedrijfsvermelding formulier.

Contact opnemen

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Hieronder vind je meer informatie en de manieren om contact met ons op te nemen.

Overzicht isolatiebedrijven per plaats: