Over ons

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf en wilt u graag eerst wat meer informatie over wie wij zijn? Op deze pagina stellen wij ons graag aan u voor en vertellen wij iets meer over onze werkwijze. Isolatie-bedrijf.be is een netwerk van isolatiebedrijven. Het netwerk bestaat uit bedrijven, werkzaam in heel Vlaanderen. Er is dus altijd een isolatiebedrijf uit uw regio beschikbaar. Neem contact met ons op als u meerdere offertes van specialisten wilt vergelijken. Door de offertes naast elkaar te leggen bent u verzekerd van het beste aanbod!

Voordelen van onze werkwijze

 • U krijgt een duidelijk inzicht in de prijzen van verschillende specialisten.
 • U kiest eenvoudig voor het bedrijf met het beste aanbod.
 • U bespaart tot wel 40% op de kosten voor uw isolatie!
 • Onze service is gratis en geheel vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.
  • Specialisten voor al uw isolatieklussen

   Wij werken samen met specialisten op het gebied van isolatie. Dat houdt in dat u bij de bedrijven uit ons netwerk terecht kan voor elke vorm van isolatie: van kelderisolatie tot dakisolatie. Overweegt u uw gevel te isoleren maar weet u niet wat de beste optie is? Eén van de isolatie specialisten vertelt u graag over de mogelijkheden, zodat u al snel van de voorvelen van een goed geïsoleerde gevel profiteert. De vakmannen zijn bovendien ruim ervaren in het uitvoeren van diverse isolatiewerken. Wilt u graag het hele huis isoleren? Dan hoeft u hiervoor maar één bedrijf in te schakelen!

   In heel Vlaanderen

   Wij zijn trots om te melden dat we in de afgelopen paar jaar een groot netwerk hebben kunnen opbouwen. Ons netwerk van isolatie specialisten dekt inmiddels heel Vlaanderen. Dat betekent dat we ook samenwerken met meerdere bedrijven bij u uit de buurt. Wanneer u een offerteaanvraag doet, dan ontvangt u enkel de offertes van isolatiebedrijven uit uw eigen regio. Hierdoor bespaart u flink op eventuele voorrijkosten en weet u zeker dat u met een plaatselijk bedrijf samenwerkt.

   Isolatie offertes aanvragen

   Het vergelijken van offertes heeft voor u veel voordelen. Door de prijzen van meerdere aanbieders naast elkaar te leggen kiest u namelijk eenvoudig het beste aanbod. Misschien is dat de specialist die uw isolatie het goedkoopst wil uitvoeren, of juist de vakman die het snelst kan beginnen. U vraagt de offertes eenvoudig aan via het offerteformulier. Wij willen u zo goed mogelijk helpen, daarom vragen wij u de opdracht zo compleet mogelijk te omschrijven. Alleen dan zijn de specialisten in staat een volledige offerte op maat naar u te sturen.

   Vergelijk & bespaar

   Wilt u binnenkort uw dak isoleren en zoekt u de vakman die dit het voordeligst kan uitvoeren? Of bent u geïnteresseerd in kelderisolatie en wilt u de werkzaamheden zo snel mogelijk achter de rug hebben? Vergelijk de offertes van vakmannen uit ons netwerk en bespaar eenvoudig tot wel 40% op de totale kosten! Onze service is gratis en geheel vrijblijvend. Heeft u de offertes ontvangen maar zit er geen passend aanbod tussen? Geen probleem. U zit nergens aan vast en bent vrij om verder te zoeken!